"Aquest és el blok de les punxetes, no és ni millor ni pitjor simplement és el nostre" "IMITAT PERÒ MAI IGUALAT" Creat en memòria del nostre primer blok; (navegui en pau) t'estimem

1/5/07

Viña Rock '07 ( II )

Dissabte 29 un bon llevar per alguns i algun altre per altres aquella nit el sr. m'aprofito de tot allò que puc no va dormir a la tenda aixi que podíem dormir mes ample però no!! li van tindre que guardar un lloc aixi que de amples nomes i van dormir 2 persones!! es molt injust! vam fer uns apetitosus raviolis per llepar-se’n els dits, desprès de dinar marxar cap a la zona de concerts per tal de escoltar la troba pero malauradament no la vam poder escoltar oooooooo vam escoltar una miketa de kaotico un grup 1/2 punk 1/2 pijin (hi ha de tot) pero que ens van recordar algunes cançons del local, uns instants despres es van anar a veure les paradetes on va sortir tutom firat!!
Varem escoltar una miqueta de calima que gran feien una bona rumbeta! i tot seguit los suaves bufff aque va komençar a ploure de valent un viejo amb grenyes i bigoti cantant com un loko!! ens vam anar a refugiar alla ens vam adonar que la gent estima molt al sr. J nessim on nessim tutom habia de passar per el costat del J i pk?? pk es tot un sex simbol juas juas (cal recordar que numes hi passaven TIOS!!) despres de los suaves tocava canteca de macao! que gran vam decidir sortir els ultims 15 minuts encara que ens mullessim a ballar entre nosaltres tenime el fullet, bolet verd ambstemi que no es mullava ke kabroooooooooonn!!
ultima cançó de canteca i marxa la llum de tot el viña vaia telaaaaaaaaaa!! decidim de marxar agafar el bus a petar i anar fins a la tenda va ser el dia del gran diluvi els carrers eren grans rierols, va ser deixarnos el bus anar a buscar 4 koses al cotxe ke al final no van ser 4 sino 3000 coses jejeje ( qui no recorda la frase de que esteu molls? si , doncs ja sta!!) i amb un carro excursió nedant cap a la tenda. Allà ens vam poder canviar d roba sopar mentres que el sr. maprofito de tot allo que puc anava fent de les seves aquella nit va acabar amb l’existència de unes sabatilles, la roba de moltissima gent entre moltes altres coses. Aquesta nit es va decidir fer nit a la tenda degut els aiguats, es van encendre les espelmes per uns moments i a beure i fumar i el sr abstemi a menjar una favada la qual va deixar una oloreta molt característica a la tenda. Aquella nit els nostres estimats veins s'ens van adormir team badal i l'altre canto ens van venir afer una gratificant vistita en sr Josep que ens va deleitar amb unes cigarretes del riure fàcil on ens vam estar hores i hores ploran de riure recordar el osso panda que el sr maprofito de tot li volia fer al abstemi amb salsa de tomàquet per tal de llepar-li duran la nit jajajajajajaja
un cop decidits per dormir a altes hores del mati ja la sra eli es desperta dels seu son profund per tal de acabar de fer uns riures amb mi jajajajaja (son neandertals jajajaja) aquesta nit el sr m'aprofito de tot es va quedat a dormir a la tenda amb els mitjons del josep aquella nit tenia la oportunitat de dormir 1/2 ample doncs NO el sr aprofitat va tindre que dormir amb la seva estimada i per colmo a la nostre tenda!!! ho va fer sense que s'enteres ningu sera... aixi que la gemma va tenir que dormir altre cop arraconada al seu costat mes humit de la tenda amb una tovallola 1/2 molla de manta.