"Aquest és el blok de les punxetes, no és ni millor ni pitjor simplement és el nostre" "IMITAT PERÒ MAI IGUALAT" Creat en memòria del nostre primer blok; (navegui en pau) t'estimem

1/5/07

Viña Rock '07 ( I )

Hola a tutommmm, aqui deixen la crònica del viña rock per parts cada part representarà un dia aixi que la primer explicarem la el gran dia de divendres 28.
Tot just acabar de treballar dinar algu rapidissim i preparar la motxilla amb el mínim de mudes possible, passar a recollir tota la trupe del kotxe, hora prevista de sortida 15:00, hora de sortida 16:00 no passa reeeeeee jejejeje unes horetes de viatge i un cop a Benicàssim buscar la zona d'acampada apropiada i la de concerts b doncs com diu el sr J.E vam nar al com estic?? doncs BONET!! jejee pulsera taronja, en akesta zona estava habilitada per tot! tenia una fabulosa barra, wc, dutxes i unes piscines interiors jejeje.
Disposats a muntar la tenda en el millor dels llocs possible i un fabulós toldo per salvarnos la vida dels xafacs. Aixi va ser el Xavi i el J ens van muntar un gran toldo tot fen el mono per els arbres. Un cop muntat tot va començar la primera ràfega de pluges aixi que tots sota el toldo i a esperar!! per evitar les mullades interiors de tenda van fer una magnifica regatera els nostres mascles mes mascles que n'eren 2 ,ja que un no sel considerava de la tenda fins el dia que va pagar!! (tutom ja sap de qui parlem el gran aprofitat!!)
Parades les pluges ens disposem anar a la zona de concerts que per anar-hi calia pillar un bus i fer una lleugera caminadeta. Nomes entrar als concerts en l’escenari matarile sonava una enganxifosa canço que ja le trubat es de Medina Azahara que deia "necessito respirar descubrir el aire fresco y decir cada mañana que soy libre como el viento" jejeje desprès d'aquest una miqueta de manu chao on unes fortes corrents ens separaven de la meva gran companya de concerts la eli jejejeje despres de unes ballaruques al final de manu va toca una mica de ska amb el ritme de potato "se chupa por la parte que lleva pegamento""la gente rula rula rularularula” que gran! i sense mourens del escenari escoltar un pastizal sound & la calma & secuaces i tot seguit anem a dormir!!! Una nit on la regatera dels grans homes de la tenda no va fer el seu profit ja que me vaig mullar el sac, desprès la roba ke portava i finalment jo!! Tmb sa de dir que l'endemà el sr J me va arreglar el lloc moltes gràcies!! fins aquí el primer dels 3 dies les fotus quan me les passin les poso espereu les pròximes entrades!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

oooh! deu meu k brutaaaal! el gran diluvi no va poder amb nosaltres!!! si es k ...k "se chupa por la prte de lleva pegamnetooo" lololo me enamurat del fermin i pata negra molt booo! viska els bailoteooos del wc!
un petooo a totsss!

Anònim ha dit...

des de aqui tmb donar les gracies al sr abstemi pq tmb va colavorar a que no em mulles clavan una piketa gracies!

Xavier Parés ha dit...

i allargant la regata uns 3 metres per tal de desaiguar més avall(a la tenda de la popins) i tb buidar el toll que es generava sota el teu lloc....ej ke sort que tenieu dos enginyers....

Jordi ha dit...

si, bunenu... 1 enginyer i un picatecles!

va star b i s'ha de repetir....