"Aquest és el blok de les punxetes, no és ni millor ni pitjor simplement és el nostre" "IMITAT PERÒ MAI IGUALAT" Creat en memòria del nostre primer blok; (navegui en pau) t'estimem

22/12/06

KARAOKE A LA SALA

Ahir les festes anaven de classe mentre la meva puntxeta estava cobrint la noticia de l troba la meva classe varem fer sopar i despres gresca i xerinola. Un cop sopades ens dirigim a fer una copeta a ilguru era un xikipark així que ens decidim per la sala on hi havia muntat un espectacular karaoke uoooo va star moooll be jejejejeje algunes afinem mes ke altres però ja es veu ke lo nostre no es el cantar jejejeje així doncs esperant un altre sopar de klasse on hi puguem assistir tots!! Apa un petonet als d’anàlisi i control que som els millors XD

3 comentaris:

mar ha dit...

Ja que no s'animat ningu a posar 4 parauletes molt "xiketes"...
el sopar va esta be; pero lo mes brutal va sere el concertas en directe que vam oferir al public present en la sala, encara per la meva ment de tant en tant se sent el silenci reconfortant del seus aplaudiments... D'aki a la tele!!!!
pero millor ens dedicarem a la kimica; q per la musica, massa facil; amb akestes veus!!!

Xetes ha dit...

uooooo mar putillaaaa jejejejeje moltes gracies per el komentari spero ke tagradi moltissim l nostre blog fet amb molt d'amor i carinyu per a tothom jejejeje apa un xicarro petonet i adeu per a tu!!

Unknown ha dit...

Lo millor de tot són les fotos!!!!
¿Sabeu perqué? Doncs molt fàcil....
perquè surto jo. JAAAAAAAA.
Un petonet molt gran per les punxetes i per la Mar que a sigut la primera en donar la seva opinió.

Ara en serio, lo millor va ser QUE PER FI es va organitzar un sopar de clase i gràcies a la GMA. El sopar bonísim i el karaoke em va deixar sense sense veu de lo be que vam cantar.
No ens van tirar tomàquets perquè el public no tenia.
JIJI
Però que quedi ben clar que l'important es participar.

Adeuuuuuu!!!