"Aquest és el blok de les punxetes, no és ni millor ni pitjor simplement és el nostre" "IMITAT PERÒ MAI IGUALAT" Creat en memòria del nostre primer blok; (navegui en pau) t'estimem

1/2/07

VUELING VOY VUELING VENGO ( I )

Bon dia, bona tarda i bona nit des del centre principat de la comarca de l’Anoia disposats a informar-vos sobre el últim viatge realitzat per una de les puntxetes, destinació AMSTERDAM!!!
Un bon divendres sortíem d'igualada direcció aeroport de BCN per tal de iniciar un trajecte fins a Amsterdam city. Alhora d’embarcar les nostres pertinències (hi habia una maleta de cuadres escocesos a lo marronet era de l'abel amb dificultats d'enbarcar ja que no va passar els controls ja que es va activar la alarme de "cutreria") al girar el cap quina gran sorpresa!!! just darrere nostre vaig observar, nomes jo, hi habia el nostre estimadissim company en TONI SOLER que es va voler apuntar a la festa de Ams a la sala d'espera apunt de volar ens va acompanyar amablement fent una petita bacaineta (se'l va sentir roncar un xicarroneta) Un cop dins l'avio els nervis eren a flor de pell el meu company novato de vols i jo no sabíem que era el turbo?? i buffff kin turbo ens vam quedar enclastats el seient durant uns 10 minuts. Vam gaudir del Programa d'entretenimeinto Vuelign a Bord, amb les magnifiques series Friends, Simposons, i el conegudisim Deportes Extremos. I també del magnific fil musical, amb cançons que es repetien cada 30 minuts. També vam gaudir d'uns moments de lectura, amb els llums que s'engegaven sols automaticament al llegir qualsevol tipus de lletra (els asafatos venen corrents quan detecten que algu llegeix, i t'encenen el llum) Ens van oferir el magnífic i barat càtering, i vam veure un vídeo dels asafatos i asafatas de Vueling a Amsterdam (a lo casolà). Arribem plovent, a un desert aeroport, i qui es havíem de trobar??? Amb uns informàtics frikis, amics del Xavi. Vem recollir les maletes, i com no la maleta de cuadros, va tardar més a sortir, ja que la vam inspeccionar a fons els estilistes de Amsterdam Airport i van deixar una recomanació (tio joder, cambiate la mochila, que la tenia mi abuelo).
Abans d'agafar el tren, ens dirigim a sopar a un suculent i luxos restaurant anomenat Burger King (mmm que delicios).
Ens dirigim cap al tren, i arriba amb una puntualitat impecable, dins d'ell observem que les llaunes de cervesa no cauen, ja que el tren va molt fi i no fa sotracs. També llegim els mítics diaris gratuïts, amb el nostre holandès que dominem a la perfecció.
Un cop a Amsterdam city ens dirigim a l'hotel Hans Brinker situat a carrer Keerstrat (un del mes llarg de ams) portàvem un gran guia el qual ens va dirigir a la punta oposada de on era el hotel i aixo vol dir unes 3 hores caminant (30') en fi... vam arribar desprès de casi atropellaments de bicis, tramvies, cotxes, trens, gent... bufff inimaginable.
Un cop dintre l'hotel amb un noi molt simpàtic vàrem omplir el formulari que ens acreditava a unes precioses claus, que cadascú tenia la clau per la porta i la de la taquilla en total 2 claus excepte el noi de la maleta de cuadres que no era prou fashion per obtindre un taquilla pròpia així que es quedava sense coixí, llençols, funda nòrdica... així que jo gma amb el meu perfeccionament de l'idioma em vaig dirigir a reclamar la clau ke ens faltava i en fi la vaig aconseguir desprès de parlar durant 20' en catala. Un cop instal·lats vam xafardejar sobre els 2 inquilinos ja que en aquells instants no els vàrem veure eren 2 rossos holandesos guarros no ia mes. Sortim a inspeccionar el terreny i sense voler vam acabar en un magnífic cafe-botiga amb una heineken entre les mans i ens fumàvem unes cigarreta del riure. En aquest mateix bar vam realitzar un amic que es trobava en un estat de felicitat increïble jejeje. Abans d'anar a d'ormir vam gaudir dels suculents queviures portats per 2 membres del viatge. La degustació va ser d'unes galetes, briox de xocolata i un apetitos fuet matat per l'avia. Fins aquí el primer dia les fotos niran mes endavan i la resta de dies. Fins aleshores
SEE YOU!!

2 comentaris:

Xetes ha dit...

ieee!!! ueueue jejeje k bo axo dels kapitols mmmm nirem seguint la serie! ;) jejeje
muak muak muak

Unknown ha dit...

Uooo, quin relat més bonic!!!

Excepte on posa que ens vam perdre, ja que no és cert, jejeje...

Estic a l'espera de les següents edicions!!

Adéu!
marc