"Aquest és el blok de les punxetes, no és ni millor ni pitjor simplement és el nostre" "IMITAT PERÒ MAI IGUALAT" Creat en memòria del nostre primer blok; (navegui en pau) t'estimem

19/2/07

Me gusta Manu Chao en Salamandra





Holaaaaaaaa a tothom!! Diumenge manu chao ala salamandra gran festival. Salamandra es una sala acollidora on manu chao va realitzar el seu concert a 2 pams del public i alla erem les puntxetes per retransmetre la noticia va ser un gran concert, manu es va entregar al public i el public a ell, la gent era molt ben parida!! El repertoi va ser molt variat destacar el gran guitarra que poseeixen es el nostre idol e yannik i el orgasmeman oi eli jejejeje tmb destacar la presencia de Tonino Carotone va cantar 2 cançons a destacar E' un mondo difficile i que mes dir es que els que i vam nar no tenim paraules quan comença a cantar manu la pell de gallina i al sortir tots flipan esperem un pròxim concer que com b dius manu volvere! arreveure gent!

Proxima estacion...



1 comentari:

eli ha dit...

oooooo! festival del mill!!! no hi ha paraules! un dels cuncerts k valen la pensa veureee! aix manu mnaitooo k maku kes !!!
gran cuncert
gran nit

muamuamua