"Aquest és el blok de les punxetes, no és ni millor ni pitjor simplement és el nostre" "IMITAT PERÒ MAI IGUALAT" Creat en memòria del nostre primer blok; (navegui en pau) t'estimem

26/6/07

Sant Jaime's badal party!!

Ieepesss aqui gemma fent la gran crònica de snt Joan a can badal. Sortim de Vilanew per alla les 9 arrivada a les 10, el gran matrimoni del badal ens va oferir un favulos sopar amb pipes, cacauets, sandvitxos, truita de patates, pizza... i de segon un plat tipic de la zona pasta a la carbonara mmm.... s'ha de dir que staba molt bo tot. De postres una coca amb cava i la una gran sorpresa ens van oferir la beguda dels cadiraires de festa major energic drink!! a partir d'alla navem com cabretes. Unes sesions de ska variat amb unes bones pistes al pis jajajajaja com va cundir!! i marxem cap a la rave!!
(anegdota; nem a pillar el metro passu per sota la balla, el sr m'aprofitu de tot em diu: pero ke fas!!!! tot bacilon, em giro i vec com es deixa el carnet de pare saltan per dalt la balla es ke no pots anar per el mon bacilan aprofitat!!)
despres de una bona estona caminan i metrejan arribem a la rave a partir d'aqui cadasku sap el ke va fer mes ben dit el que bonament pugui enrecordar-se pk jo... i molts altres no u sabem!
Finalitzem amb unes playukis relaxants, hagessin sigut relaxants si el lluve hagues dormit i no tirat pedretes, els punkis no kridessin wenu pero vam fer uns bons riures!!
tornada a can badal per poder dormir una mica (al igual) tots els llits okupats, intent de dormir en una cadira plegable impossible!! finalment trobo un petit uek al sofa i a sobarliiiiiiii.
Nomes dir que una festa d'aquestes s'ha de tornar a repetir!! queda ignagurat oficialment can badal!! molta sort!!





un gran petó per la gent que va vindre!!
ciao!!