"Aquest és el blok de les punxetes, no és ni millor ni pitjor simplement és el nostre" "IMITAT PERÒ MAI IGUALAT" Creat en memòria del nostre primer blok; (navegui en pau) t'estimem

13/3/07

¡Lo promès es deuda!


Dons si senyor!
les .xetes son noies de paraula axi k xavi koma guanyador del numero 1000 de visites al blok et fem entrega del teu merescut premi!

UN FABULÓS VIATGE

PATRUCINAT X .XETES'BLOK!

Aixi k ja sas disbruta del teu desti a escollir! axo si...tens nomes una zona x viatjar...digem ket pots permetre el luxe d'anar un dia la kau amb autobus! ;)


molts petons i bon voiageee!

1 comentari:

Bala ha dit...

un simple bitllet d'una zona!!!!! però si amb prou gràcies podria anar de casa meva al CAU!!!! Mare meva, me les veia mes originals i imaginatives aquestes punxetes.... pobret xavi... Almenys potrocineu el transport públic. Res, son dos quarts d'una de la matinada de dimecres, i m'estic aburrint molt molt motl molt molt molt , m'explico?? xD

Apa petonets a les dues.

P.D.: Per cert, que heu fet amb el bloc, que l'obro amb el mozilla i se'm veu amb un espai en blanc gegant al mig, i això des de fa bastants dies!!! Aix... aquestes informàtiques... ;) muakis!